Pravila privatnosti Maxipek pekara

Pravila privatnosti

Maxipek postuje privatnost posetilaca na svojim internet stranicama te se zalaze za zastitu njihovih licnih podataka. Ova Izjava o privatnosti objasnjava prikupljanje podataka, prenos, obradu, koriscenje, objavljivanje i sigurnosne prakse ove internet stranice.

Imajte na umu da se ova Izjava o privatnosti ne odnosi na informacije prikupljene iz izvanmreznih resursa i komunikacija.

Obvezujuca priroda

Pristupom i korišcenjem ovih internet stranica, saglasni ste i pristajete na prikupljanje, prenos, obradu, koriscenje i objavljivanje vasih licnih podataka kako je navedeno u ovoj Izjavi o privatnosti.

Opis podataka koje Maxipek moze prikupiti i kako se koriste:

Podaci koje prikupimo od posetioca nase internet stranice

Maxipek sakuplja licne podatke (odnosno podatke iz kojih se posetioc moze identifikovati, kao sto su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa) samo kad je to zatrazeno i/ili ste nam ih dobrovoljno dostavili na ovim internet stranicama. Mozemo koristiti podatke kako bismo odgovorili na vase zahteve; unapredili nas nivo usluge i sadrzaj nase internet stranice; pruzili vam savete, korisne informacije, vesti i azuriranja proizvoda; obavestili vas o novim Maxipek proizvodima i uslugama (gde ste pristali na to); zatrazili vase misljenje o nasim proizvodima i uslugama; i za vlastite svrhe administracije i osiguranja kvaliteta.

Pravila privatnosti pekara Maxipek
Pravila privatnosti pekara Maxipek

Ova internet stranica nije namenjena ili osmisljena kako bi privukla decu mladju od 13 godina. Putem ove internet stranice ne prikupljamo svesno licne podatke posetioca te dobne razlike bez izricitog pristanka roditelja ili staraoca.

Maxipek takodje automatski prikuplja (gde je dostupno) podatke o vrsti preglednika i operativnog sastava, internet stranice koje ste posetili pre i nakon posete ovim internet stranicama, standardne podatke servera i IP adrese (vidi dole). Ovo se koristi za prikupljanje podataka, kao sto je ukupan broj poseta ovoj internet stranici, broj posetioca na svakoj stranici ove internet stranice i imena domena pruzaoca internet usluga nasih posetioca. Ove podatke, koji ostaju u skupnom obliku, koristimo da bismo shvatili kako se nasi posetioci koriste ovim internet stranicama i na taj nacin poboljsali stranicu i usluge koje nudimo. Takodje mozemo podeliti ove prikupljene podatke s drugim grupama unutar Maxipek grupacije, kao i sa trecim stranama, ako to zakon zahteva.

Koriscenje IP adresa

Adresa internet protokola (IP adresa) je niz brojeva koji su automatski dodijeljeni vasem racunaru kad god se prijavite na posluzitelja vaseg pruzaoca usluga ili preko lokalne mreze vase organizacije (LAN) ili mreze sirokog podrucja (WAN). Internet operateri automatski identifikuju vas racunar preko IP adrese koja mu je dodijeljena za vreme online sesije.

Maxipek, ili grupe trece strane koje deluju u nase ime, mogu prikupljati IP adrese za potrebe sastava upravljanja i analiziranja upotrebe nase internet stranice. Takodje, mozemo koristiti IP adrese kako bismo identifikovali korisnike nase internet stranice kada budemo smatrali da je potrebno provesti uskladjenost s Opstim uslovima upotrebe internet stranice ili kako bismo zastitili nase usluge, stranicu ili druge korisnike.

Kako stitimo vase licne podatke?

Maxipek je posvecen koriscenju komercijalno razumnih sredstava kako bi se osiguralo da su vasi licni podaci zasticeni na odgovarajuci nacin, prema osetljivosti informacija. Maxipek koristi niz sigurnosnih tehnologija i postupaka kako bi pomogao zastititi vase licne podatke od neovlascenog pristupa, upotrebe ili objavljivanja. Na primer, licne podatke koje ste nam dali mozemo dati na racunarske pruzaoce usluga sa ogranicenim pristupom, a nalaze u nadzornim objektima. Nazalost, prenos informacija putem interneta nije potpuno siguran. Iako cemo dati sve od sebe kako bismo zastitili vase licne podatke, ne mozemo u potpunosti garantovati sigurnost vasih podataka objavljenih na nasoj internet stranici, svaki prenos odvija se na vas rizik. Iako ne mozemo garantovati da se gubitak, zlouporaba ili menjanje podataka nece dogoditi, nakon sto primimo vase podatke, ulozi cemo sve komercijalno razumne napore kako bismo sprecili takve nepozeljne pojave.

Deljenje licnih podataka s trecim stranama

Maxipek nece prodati ili iznajmiti licne podatke trecim stranama. Ponekad se odabrane trece osobe ipak koriste za pruzanje strucne podrske Maxipek-u u vezi s internet stranicom i takve trece strane mogu, s vremena na vreme, imati pristup vasim podacima kako bi im se omogucilo pruzanje tih usluga za MAXIPEK. Molimo, budite uvereni da su sve clanice koje pruzaju takve usluge podrske MAXIPEK-u zadovoljile iste standarde zastite podataka kao i MAXIPEK te im je zabranjeno koristenje podataka za vlastite potrebe. Konkretno, MAXIPEK ne dopusta svojim pruzaocima usluga koriscenje vasih licnih podataka za svoje marketinske aktivnosti.

U nekim posebnim slucajevima, mogli bismo otkriti vase licne podatke u sledecim okolnostima:

– kada imamo razloga verovati da je otkrivanjem ovih podataka potrebno identifikovati, kontaktirati ili pokrenuti pravne mere protiv nekoga ko moze biti uzrok povrede vama, ili na neki drugi nacin povredivanjem ili uplitanjem u MAXIPEK-ova prava, vlasnistva ili operacije te drugim korisnicima ovih internet stranica, ili drugima koji bi mogli biti osteceni takvim aktivnostima.

– kada verujemo da zakon to zahteva, ili kao odgovor na bilo kakav zahtev od strane tela za povredu zakona u vezi s kaznenom istragom, odnosno drzavnih ili upravnih tela u vezi s parnicnim postupkom koji je u toku ili administrativnom istragom.

– u vezi sa znacajnom korporativnom transakcijom, poput prodaje linije proizvoda ili podele, spajanja, konsolidacije, prodaje imovine, ili u malo verovatnom slucaju stecaja.

Licni podaci prikupljeni na ovim internet stranicama mogu se preneti, pohraniti i obraditi u vasoj zemlji prebivalista ili bilo kojoj drugoj zemlji u kojoj MAXIPEK ili njegova povezana drustva, kooperanti ili zastupnici imaju predstavnistvo, ukljucujuci Sjedinjene drzave i drzave izvan Europskog prostora („EEA „). Takodje treba napomenuti da vasi podaci mogu biti obradjeni u zemljama s nizim standardima zastite podataka nego u vasoj zemlji prebivalista. Koriscenjem ove internet stranice pristajete na prenos, obradu i pohranu podataka izvan svoje zemlje prebivalista i izvan EEA. MAXIPEK ce osigurati da ce se, ako se podaci prenose izvan vase zemlje prebivalista, i dalje tretirati sukladno istoj Izjavi o privatnosti.

Pristup

Imate pravo azuriranja ili ispravljanja svojih licnih podataka u bilo kojem trenutku na nacin da nam se obratite pisanim putem, kao sto je navedeno na kraju ove Izjave o privatnosti. Imate pravo na pristup podacima o vama na temelju vasih lokalnih zakona, a moze se ostvariti u skladu s tim zakonima.

Linkovi na druge internet stranice

Ova internet stranica moze s vremena na vreme pruziti linkove na druge MAXIPEK-ove stranice te stranice trecih osoba kao usluga nasim korisnicima. Ova Izjava o privatnosti ne odnosi se na te internet stranice. Slazete se da, ako se odlucite za ulazak na takvu stranicu, MAXIPEK nije odgovoran za dostupnost takvih internet mesta i ne pregledava i ne podrzava te nece biti odgovoran, izravno ili neizravno, za to (i) kako ove internet stranice koriste vase licne podatke, (ii) sadrzaj takvih internet stranica, ukljucujuci (bez ogranicenja) reklame, proizvode, robe ili druge materijale ili usluge dostupne na tim internet stranicama i (iii) koriscenje takvih internet stranica od strane drugih osoba.

Molimo da obavezno proverite Izjavu o pravnim pitanjima i privatnosti objavljenu na svakoj internet stranici pre nego sto unesete bilo kakve licne podatke.

Izmene

Mozemo povremeno azurirati ovu Izjavu o zastiti privatnosti. Ako su promene materijalne, takodje mozemo objaviti obavestenje na ovoj internet stranici. Podsecamo vas da povremeno ponovno procitate ovu Izjavu o zastiti privatnosti kako bi bili informirani o tome kako pomazemo u zastiti licnih podataka koje prikupljamo. Dalje koriscenje ove internet stranice predstavlja vasu saglasnost na Izjavu o zastiti privatnosti i svim promenama.


Primenili smo kolacice Google analitike i druge direktne identifikatore sa kolacicima trecih strana kao sto je Google kolacici za oglasavanje , Nacin na koji posetioci mogu da onemoguce funkcije oglasavanja Google analitike , koje koristi preko podesavanja oglasa za aplikacije za mobilne uredjaje ili na neki drugi nacin koji je dostupan ( npr. preko opcije za onemogucavanje koju klijentima pruza Inicijativa za oglasavanje na mrezi ( NAI )) .