Pekara Maxipek u svojoj ponudi , kao osnovni proizvod ima prave domace bele kore rucno izradjene. Mi sa ponosom nudimo trzistu nas proizvod. Nas proizvod je rucno izradjen i zato je kvalitet na visokom nivou.

Nas osnovni proizvod bele kore sa ponosom mozemo da ponudimo , jer znamo da je najboljeg kvaliteta.

Kvalitet naseg proizvoda garantujemo i HACCP standardom . Pravi kvalitet je ono sto nas izdvaja od konkurencije . Prave domace bele kore rucno izradjene kore visokog kvaliteta.

Mi slusamo nase kupce i nase potrosace kako bi smo jos vise unapredili kvalitet nasih proizvoda i usluga.

Za nase poslovne partnere dostava na adresu firme je potpuno besplatna . Za vece kolicine i fizickim licima dostavljamo na kucnu adresu.

Bele domace kore
Bele domace kore

Nase Proizvode ne odlikuje samo kvalitet vec i CENA samog proizvoda . Imamo najpovoljnije cene u Sokobanji . Posetite nas i uverite se u nasu pricu .

Ili nas potrazite u svim radnjama u Sokobanji . Mi snabdevamo nasim proizvodima kako prodavnice , tako i restorane i hotele u Sokobanji .

Nudimo i mogucnost porucivanja na email i mi cemo vam poslati gde god da ste u Srbiji .

Nas mozete kontaktirati i putem online forme na nasem sajtu . Za sve informacije koje su vam potrebne i ne samo to vec smo otvoreni i za sugestije , predloge ,krititke i pohvale .

Kvalitet koji se moze prepoznati je i sam rok trajanja naseg proizvoda . Za razliku od nasih direktnih i indirektnih konkurenata imamo duzi rok trajanja nasih proizvoda . Rok trajanja nasih kora je 14 dana .

Nasi proizvodi su proizvedeni od visokokvalitenog brasna .

Jovana

Ja mogu da pohvalim ove kore i cesto ih kupujem , odlicnog su kvaliteta i super cena i druge njihove proizvode kupujem . Integralne kore su im Sokobanjski brend , kao i kukuruzne koje su odlicnog kvaliteta i zelim da preporucim svima . Jako sam zadovoljna proizvodima pekare maxipek.