Скочи на садржај

O nama

Nasa prica

Pekara Maxipek je osnovana 2016 godine .u Vrbovcu na 10 km od Sokobanje . Osnovna delatnost nase pekare je proizvodnja kora za pite i gibanice .

Poceli smo proizvodnju belih kora za pite i gibanice . Sada sest godina kasnije u ponudi imamo jos 3 proizvoda visokog kvaliteta , integralne kore , kukuruzne kore i heljdine kore .

Kroz povecanje asortimana i obima poslovanja nas cilj je ostao isti – zelimo da nasim kupcima ponudimo kvalitetan proizvod i uslugu.
Svakim danom trudimo se da povecamo zadovoljstvo nasih kupaca i pored toga sto isti vec dugi niz godina prepoznaju nas kvalitet.
Kako sa kupcima, tako i sa zaposlenima, zelimo da ostvarimo odnos koji ce se bazirati na uzajamnom zadovoljstvu.

Malo o nasim proizvodima

Sve nase proizvode proizvodimo rucnom tehnologijom po recepturi starih majstora . Sva brasna koja koristimo u proizvodnji pazljivo biramo po kvalitetu ne po ceni .

Zato se nasi proizvodi i isticu ispred drugih .

Misija

Pekara Maxipek postoji da trzistu u Sokobanji i Aleksincu i sirem regionu nudi i prodaje sve vrste visoko kvalitetnih i apsolutno bezbednih pekarskih proizvoda u svemu prema zahtevima kupaca, trzista, standarda i propisa, i sa visokim stepenom efikasnosti.

Vizija

Vizija Pekare Maxipek. je biti regionalni lider u pekarskoj industriji sa uvek konkurentnom i potpuno bezbednom paletom proizvoda, zadovoljnim kupcima i zaposlenima osposobljenim za stalna poboljsanja…

Politika kvaliteta

Poslovna politika Pekare Maxipek. , ima cilj da je potrosaci prepoznaju po visokom kvalitetu i bezbednosti proizvoda, da ispuni potrebe, prevazidje ocekivanja kupaca i da podstice kupce da kupuju njene proizvode…

Psenicne bele kore

Pratite nas i na drustvenim mrezama

Facebook

понедељак
9:00 am – 5:00 pm
уторак
9:00 am – 5:00 pm
среда
9:00 am – 5:00 pm
четвртак
9:00 am – 5:00 pm
петак
9:00 am – 5:00 pm
субота
9:00 am – 5:00 pm
недеља
9:00 am – 5:00 pm
Rade Radosavljevic vlasnik pekare Maxipek

Tajna uspeha je u postovanju tradicije, dobrim majstorima, kvalitetnom repromaterijalu i savremenoj tehnologiji.

Dugogodisnji rad i tradicija pekare krunisani su 2016. godine sertifikatom HACCP (visoki standard kontrole kvaliteta proizvoda), sto je doprinelo da pekara bude svrstana u red vodecih brendova pekarstva na prostoru Srbije.

Svoju ljubav prema pekarstvu uspeli su da prenesu na proizvode kroz savrsen spoj tradicionalnih recepata i moderne tehnologije koriscene za njihovu pripremu, pa se u svakom zalogaju mogu osetiti ljubav i trud ulozeni u njihov nastanak.

Exit mobile version