O nama ko smo mi

O nama

O nama pekara Maxipek ko smo mi? Saznajte vise o nama kako bi ste nas bolje upoznali .

Maxipek je poceo sa radom 23.08.2016 godine. Maxipek proizvodnja belih domacih kora za sve vrste pita I gibanica kao i proizvodnjom integralnih kora I kukuruznih kora. Saznajte o nama vise u daljem tekstu.

  Proizvodimo prave domace kore za pite.

Sada poslujemo na celoj teritoriji Srbije , poruci online gde god da si u Srbiji i poslacemo vam na adrsu .

Nasa pekara ne proizvodi hleb i peciva

Maxipek pekara proizvodi prave domace kore za pite , pored domacih belih kora proizvodimo i integralne i kukuruzne kore, rucno izradjene kako bi smo ocuvali visok kvalitet proizvoda.

Pored belih kora  proizvodimo i integralne kore , i kukuruzne kore  . Nalazimo se u Vrbovcu bb , Sokobanja.

   Kako bi smo postigli sto veci kvalitet nasih proizvoda mi zelimo da saslusamo nase kupce I nase  partnere I da im koliko je to moguce izadjemo u susret , za ispunjenje njihovih zelja , I povecali kvalitet nasih proizvoda .

Strucnost

Obavezno skolovanje I permanetno usavrsavanje u oblasti pekarskih tehnologija svih zaposlenih kako bih bili u mogucnosti u otklanjanju nedostataka nasih proizvoda  I zadovoljavanje zelja nasih potrosaca.

            Dugorocna saradnja

Nas osnovni cilj jeste izgradnja dugorocne saradnje sa nasim kupcima I poslovnim partnerima koji nasu firmu dozivljavaju kao sastavni deo svog poslovnog sistema kada su u pitanju pekarski proizvodi .

O nama ko smo mi i sta proizvodimo
O NAMA ko smo mi

Inovativnost

 Trudimo se da u svakom trenutku nase potrosace obavestavamo o najnovijim proizvodima I uslugama u celokupnoj nasoj proizvodnji. Kako bi celokupni poslovni sistemi njihovom primenom bili jos uspesniji i efikasniji.Trudimo se da pekarske tehnologije podingnemo na najvisi nivo , i kada su u pitanju pekarske masine tako i kvalitet proizvoda i higijenski uslovi .


   Trudimo se da stvorimo sto bolje uslove za rad. Za sve zaposlene od proizvodnog prostora tako sve do tus kabina , prostora za ispijanje kafe i prostora za odmor i rekreaciju!

Zelimo da Maxipek postane jedinstvena firma u Sokobanji koja ce svojim zaposlenim ponuditi ovakve uslove rada .
Mi garantujemo kvalitet HACCP_om.

Nas mozete kontaktirati putem kontakt forme za sugestije , predloge ili saradnju sa nama.

Ili preko emaila info@maxipek.in.rs i prodaja@maxipek.in.rs

Misija

Pekara Maxipek postoji na trzistu u Sokobanji sa tendencijom prosirenja .Nudi i prodaje sve vrste visoko kvalitetnih i apsolutno bezbednih pekarskih proizvoda, u svemu prema zahtevima kupaca, trzista, standarda i propisa, i sa visokim stepenom efikasnosti, uz postovanje zahteva svih standarda sistema kvaliteta organizacije kao: HACCP, stvarajuci dodatne vrednosti drustvu.

Vizija

Vizija Pekare Maxipek je biti regionalni lider u pekarskoj industriji sa uvek konkurentnom i potpuno bezbednom paletom proizvoda, zadovoljnim kupcima i zaposlenima osposobljenim za stalna poboljsanja i unapredjenja kvaliteta procesa i proizvoda sa teznjom ka poslovnoj savrsenosti u proizvodnji i stvaranju sopstvenih brendova.

Politika Kvaliteta

Poslovna politika Pekare Maxipek je da ispuni potrebe. Prevazidje ocekivanja kupaca-potrosaca i da podstice kupce-potrosace da kupuju proizvode Pekare Maxipek i obezbedi zadovoljenje relevantnih zahteva svih zainteresovanih strana.

Cilj rukovodstva je da pekara Maxipek, bude medju vodecim proizvodjacima pekarskih proizvoda u regionu. I da kontinuirano poboljsava ucinke svog integrisanog sistema upravljanja.

Ciljevi Pekare Maxipek su da u potpunosti ispunjava zahteve nasih kupaca-potrosaca, sa isporuciocima razvija dobre poslovne odnose. Da stalno unapredjuje kvalitet proizvoda i usluga.

Da tezi sto rentabilnijem poslovanju, da postuje sve vazece zakonske propise i nacela dobrih poslovnih obicaja. Da svojim nacinom rada, tehnologijama i drugim aktivnostima ne ugrozava korisnike svojih proizvoda. Radnu i zivotnu sredinu, da uvazava individualne vrednosti zaposlenih i stalno ulaze u kadrove.

Stvara radnu atmosferu koja obezbedjuje zadovoljstvo. Podstice sve zaposlene na konstantno poboljsanje kvaliteta i bezbednosti proizvoda uz identifikaciju, analizu i upravljanje rizicima.

Zadovoljstvo i ocena nasih kupaca – potrosaca su nase najvaznije merilo unapredjenja kvaliteta proizvoda.

U sprovodjenju politike kvaliteta primenjivacemo principe vazecih medjunarodnih standarda i propisa.

Za kompletan sistem upravljanja kvalitetom i bezbednosti proizvoda, njegovo stalno poboljsavanje i ispunjavanje zahteva standarda i sistema odgovoran sam ja. Generalni direktor sa rukovodstvom.

Da bi nasa Politika odgovarala svrsi organizacije i da bi bila stalno aktuelna i adekvatna ona podleze redovnom preispitivanju i po potrebi usaglasavanju.

Ova politika je dostupna javnosti. Obaveza rukovodstva je da sa njom upozna sve zaposlene u Pekari Maxipek i da je sprovodi. Svi zaposleni moraju stalno poboljsavati obavljanje svojih aktivnosti. Kako bi Pekara Maxipek u svim elementima bila lider u pekarskoj proizvodnji i prodaji pekarskih proizvoda.

1 мишљење на „O nama ko smo mi“

  1. Повратни пинг: Nagrada sertifikat firma od poverenja - Pekara Maxipek

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.