Sertifikat firma od poverenja

Nagrada sertifikat firma od poverenja

Nagrada sertifikat firma od poverenja dodeljena je nasoj firmi pekari Maxipek za 2020 godinu.

Nove nagrade 13.08.2020

Trofej
Trofej firma od poverenja
Pozlaceni sertifikat firma od poverenja
Pozlaceni sertifikat firme od poveenja
Medalje
Medalje Zlatna medalja firme od poverenja

Nagrada Sertifikat “ firma od poverenja „posluje na trzistu Evrope od 2013 godine . Projekat je pokrenut od strane firme centar za istrazivanje misljenja klijenata doo . Realizuje se uspesno zahvaljujuci sveobuhvatnim preliminarnim analizama interneta i naprednim tehnologijama.

One trajno menjaju postojece modele poslovanja , stav i reakcije korisnika . Najnovija tehnika omogucuje klijentima pristup sirokom spektru informacija ,koje su u vezi sa svakim pojedinacnim proizvodom , uslugom ,preduzecem ili institucijom.

Informisani korisnici traze aktuelne informacije o firmama cije usluge koriste . Cesto zele da znaju dali mogu da imaju poverenja u odredjenu organizaciju . Korisnici mobilnih uredjaja traze na internetu informacije o preduzetniku i njihovim klijentima.

Nakon sprovodjenja odredjenih istrazivanja , stvorena je inovativna istrazivacka metodologija koja omogucava bazi zadatog algoritma da odredi takozvani koeficijent mnjenja.

Cemu sluzi sertifikat firma od poverenja?

Nagrada sertifikat firma od poverenja je priznanje, ko je ima za cilj da stvori dobru sliku o firmi ili privednom subjuktu na Interntu , sto je u direktnoj vezi sa izgradnji dobrog imidza. Potencijalni korisnik , koji prvi put ulazi u odredjenu firmu ili preduzece , radije ce pokloniti poverenje firmi ,koju je odlikovao nezavisni istrazivacki centar , nego firmi koja to ne poseduje.

Zahvaljujuci tome , privredni subjeti , koji mogu da se pohvale sertifikatom Firma od poverenja , smatraju se firmama , koje su korektne i koje pruzaju visok stepen usluga. Dodatnu ulogu u stvaranju dobrog imidza , imaju i nalepnice , koje se mogu zalepiti na sluzbeni automobil ilii ulazna vrata Firme.

Nagrada sertifikat od poverenja koji je dodeljen pekari Maxipek za 2020
Nagrada sertifikat od poverenja koji je dodeljen pekari Maxipek za 2020

Ovu nagradu dodeljuje nezavisni centar za istrazivanja . Ovim sertifikatom se ponosimo a i hvalimo . Sertifikat Firma od poverenja se dodeljuje firmama sa dobrom reputacijom medju klijentima i saradnicima .

Pogledajte sekciju O Nama da bi ste nas bolje upoznali , ilii nas kontaktirajte putem nase kontakt forme . Pekara Maxipek.

1 thought on “Nagrada sertifikat firma od poverenja”

  1. Pingback: Drustveno odgovorno preduzetnistvo - Pekara Maxipek

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.

%d bloggers like this: