Zasto Integralne kore rucno izradnjene? Zato sto su najboljeg kvaliteta.

Imamo novi proizvod specijalna vrsta kora integralne kore rucno izradjene, mozda ce vas zanimati saznajte vise. Uzmi odmah i probaj.

Pekara Maxipek u svojoj ponudi osim belih kora ima i specijalne vrste kora. A to su integralne kore rucno izradjene kako bi zadrzali visok kvalitet naseg proizvoda .

Mi sa ponosom nudimo trzistu nas proizvod.Nas proizvod je rucno izradjen i zato je kvalitet na visokom nivou.

Kvalitet naseg proizvoda garantujemo i HACCP standardom. Kvalitet i cena proizvoda nas izdvaja od konkurencije . Mi smo ponosni na nase proizvode .

Nudimo i mogucnost porucivanja na email i mi cemo vam poslati gde god da ste u Srbiji .

Kvalitet koji se moze prepoznati je i sam rok trajanja naseg proizvoda . Za razliku od nasih direktnih i indirektnih konkurenata imamo duzi rok trajanja nasih proizvoda . Rok trajanja nasih kora je 19dana .

Nas mozete kontaktirati i putem online forme na nasem sajtu . Za sve informacije koje su vam potrebne i ne samo to vec smo otvoreni i za sugestije , predloge ,krititke i pohvale .

Integralne kore pekare Maxipek
Integralne kore pekare Maxipek

Mi slusamo nase kupce i nase potrosace kako bi smo jos vise unapredili kvalitet nasih proizvoda i usluga. Svaka primedba ili pohvala , svaka povratna informacija nam puno znaci . Mi mislimo da su nase integrlne rucno izradjene kore pravi pogodak za vas.

Nase integralne kore morati isprobati odmah ako jos niste , Ako ste probali ovaj proizvod , preporucite svojim prijateljima .

Vasi prijatelji ce vam biti zahvalni ! Ovaj tekst mozete podeliti i na svojim omiljenim drustvenim mrezama . Podelite pricu sa prijateljima , oni ce znati da vam se zahvale za to vase dobro delo .

Pekara Maxipek je jedina pekara koja u ponudi ima i specijalne vrste kora . Po tome se razlikujemo od drugih .

Imamo puno poverenje svojih kupaca i potrosaca. Posetite nas i licno kod nas !

Pogledajte i clanak o nasim belim korama u slucaju da ste propustili!