Ciljevi pekara Maxipek za 2020 godinu

  • од

Ciljevi pekara Maxipek za 2020 godinu

Uvod

Ciljevi pekara Maxipek za 2020 godinu .Firma Maxipek je I tokom 2019 godine ostvarila odrzivi rast u svim segmentima poslovanja .

Zahvaljujuci svom strateskom opredeljenju da se fokusira na pruzanje najboljeg korisnickog iskustva.

U pekari Maxipek kupci I potrosaci su uvek na prvom mestu I posveceni smo tome da proizvode I usluge prilagodimo njihovim potrebama .

Maxipek od pocetka poslovanja gradi vrhunski kvalitet svojih proizvoda I prvi koji na trzistu lansirao integralne I kukuruzne kore , I danas je jedini na trzistu .

Ciljevi Maxipek pekare za 2020 godinu
Ciljevi Maxipek pekare za 2020 godinu

Licna karta  pekare Maxipek

Pekara Maxipek je privatna firma koja se bavi proizvodnjom pekarskih proizvoda . Imamo 10 000 zadovoljnih kupaca I taj broj neprestano raste .

Maxipekov upravni odbor

Rade Radosavljevic  – vlasnik I direktor

Osnovni podaci

Pekara Maxipek

PIB : 109666801

MB: 64342924

Tel: 060 045 045 8

Email : info@maxipek.in.rs

prodaja@maxipek.in.rs

https://maxipek.in.rs

Drustvena odgovornost pekare Maxipek

Korporativna drustvena odgovornost je jedan od Maxipekovih strateskih ciljeva . Aktivnosti iz oblasti drustvene odgovornosti su usmerene na ustedi elektricne energije , racionalnom trosenju vode , ocuvanju zivotne sredine , obrazovanju , kulturi I sportu.

Briga za zaposlene

Strategija Sektora za ljudske resurse za 2020 godinu fokusirana je na upravljanje talentima I razvoj liderstva , jacanje culture I promovisanje Maxipeka kao pozeljnog poslodavca .

Jedan od glavnih ciljeva u razvoju ljudskih resursa je nastavak razvoja kompentencija zaposlenih .

Kreiranje novih programa za  razvoj koji ce omoguciti realizaciju ovog cilja I obogatiti programe koji su godinama bili sastavni deo poslovne culture Maxipeka.

“Program razvoja organizacione kulture : nudi ekskluzivnu edukaciju naprednog nivoa I razvoj nacina razmisljanja I stavranja pozeljne organizacione strukture u cilju sinergije biznisa I organizacione kulture.

Odgovornost prema zajednici

Maxipek je posvecen pokretanju pozitivnih promena u svom okruzenju I , kao odgovorna firma , usresredjuje svoje poslovanje na unapredjivanje kvaliteta zivota u Srbiji .

Maxipek Ekomotivacija

Maxipek konstantno ulaze napore da smanji svoj uticaj na zivotnu sredinu I preduzima brojne mere u cilju ustede energije I smanjenja otpada I koriscenih resursa .

Pratite na i na Facebook

Leave a Reply

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.