1 априла, 2020

Pekara Maxipek

Pekara Maxipek proizvodnja domace kore za pite rucno izradjene kako bi se ocuvao najvisi nivo kvaliteta , bele domace kore ,integralne kore i kukuruzne kore

Akcija za penzionere pekare Maxipek

Akcija za penzionere pekare Maxipek pocece 20og marta ove godine i trajace punih tri meseca , tacnije do 20og juna 2020.Vise procitajte u nastavku

Akcija za penzionere pekare Maxipek pocinje 20og marta ove godine i trajace punih tri meseca , tacnije do 20og juna 2020. O cemu se radi procitajte u nastavku.

O cemu se zapravo radi? Ova akcija za penzionere Sokobanje koja pocinje 20.03.2020 i zavrsava 20.06.2020 godine u trajanju od tri meseca organizuje se samo sa Sokobanjskim penzionerima.

Svaki penzioner u Sokobanji, koji poruci bilo koji od nasih proizvoda , sa najmanjom kolicinom 2 kilograma. Dobice potpuno besplatnu dostavu na kucnu adresu .

Akcija za penzionere pekare Maxipek
Akcija za penzionere pekare Maxipek

Porudzbinu mozete izvrsiti u nasoj prodavnici na nasem sajtu , kao jedna opcija porucivanja . Kao druga opcija porucivanja iskoristite nas broj telefona 060 045 045 8 od 16 – 20 casova . Treci nacin porucivanja email prodaja@maxipek.in.rs .

Proizvode koje mozete poruciti : bele domace kore , integralne kore , ili kukuruzne kore . Sva tri proizvoda mozete poruciti posebno ili zajedno od svakog po jedan komad . Najbitnije je dragi penzioneri da ukupno imate dva kilograma nasih proizvoda.

Vase porucene proizvode dostavljamo poptuno BESPLATNO na vasu kucnu adresu . Pekara Maxipek kao drustveno odgovorno preduzece ima za cilj da u lokalnoj zajednici u kojoj posluje da starijim gradjanima izadje u suret bar na ovaj nacin.

Mi brinemo o vama . To je i nas cilj . Zelimo da pomognemo vama dragi penzioneri da nase proizvode dobijete na kucnu adresu , bez dugog i zamornog hodanja .

Porucite direktno sa ove stranice :

Mi vas ocekujemo od dvadesetog marta ! Mi smo jedina pekara u Sokobanji koja brine o vama dragi penzioneri . Mi smo pekara otvorenog srca .

Nasa misija da starije gradjane Sokobanje , kao drustveno odgovorno preduzece pomogne vama u bilo kojoj meri i koliko god to mozemo .

Zato dragi penzioneri recite i komsijama i rodjacima penzionerima za nasu akciju .

Podelite i na drustvenim mrezama kako bi smo prosirili pricu i pomogli na sto vise vama dragim osobama .

Vasa pekara Maxipek, sa ponosom predstavlja ovu akciju !

Kako da porucim proizvod?

Proizvod porucite putem telefona ili preko online prodavnice ili putem email

Koliko ce me kostati dostava ?

Dostava na teritoriji Sokobanje je besplatna.

Kako mogu platiti porudzbinu?

Porudzbinu mozete platiti gotovinom ili cekovima gradjana gde je odlozeno placanje 30 dana.

Koliko najmanje mogu poruciti da bih dobio/la besplatnu dostavu?

Najmanja porudzbina je 2 kilograma bilo kog proizvoda iz naseg asortimana.

Da li ja akcija namenjena samo penzionerima iz Sokobanje, ili moze sa cele teritorije Srbije?

Akcija je namenjena samo penzionerima Opstine Sokobanja.

Posts Slider

%d bloggers like this: